Everton +0.5

KERROIN

2.55
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa väännetään lauantaina viisi ottelua. Me nostamme esiin kaksi kohdetta, joissa betsataan altavastaajia.

Burnley-Brighton (klo 17:00)

Kotijoukkue Burnley joutui viikolla mahdottoman paikan eteen. Clarets kohtasi sarjaa täysin dominoivan Manchester Cityn ja hävisi odotetusti matsin. Numerot pysyivät kuitenkin pieninä (0-2 FT), kuten myös pelivihjeessämme ennakoimme!

Tätä ennen Burnley hävisi myös Chelsealle vieraissa samoin lukemin. Vaikka joukkue olikin näissä kamppailuissa aseeton, tuloksiin on turha ylireagoida. Edellisissä otteluissa Burnley kaatoi komeasti Aston Villan 3-2 sekä Liverpoolin vieraskentällä 1-0!

Vierailija Brightonin viikkokierros sujui paremmissa merkeissä. Seagulls aiheutti täsmälleen vastaavan pommin kuin Burnley viikkoa aiemmin, eli joukkue haki 1-0-voiton Liverpoolin kotiluolasta. Kyseessä oli erinomainen puolustustaistelu.

Viime sunnuntaina Brighton otti puolestaan kauan odotetun kotivoiton kaatamalla Tottenhamin 1-0. Myös tässä matsissa joukkue nollasi ennakkosuosikin tylysti. Alakanttiin kauden vetänyt Brighton on saanut kaksi todella kovaa päänahkaa.

Vedonlyöntimarkkina on myös reagoinut näihin Brightonin tuloksiin. Burnley ja Brighton ovat pelivoimaltaan hyvin samantasoisia joukkueita. Vierailla on hieman enemmän laatua, mutta merkittävästä tasoerosta ei ole kyse. Ottelu on myös äärimäisen vähämaalinen. Yksi maali riittänee voittoon.

Pelataan Burnley DNB n 2,50 kertoimella. Mielestämme Clarets ei voi olla tässä ottelussa altavastaaja. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50 prosenttia. Myös tasapeli ja kotivoitto ovat pelikelpoisia 1X2-markkinassa.

 

Manchester United-Everton (klo 22:00)

Kotijoukkue Manchester United lähtee lauantain otteluun itseluottamusta puhkuen. ”Punaiset paholaiset” järjestivät nimittäin aikamoiset murskajaiset Southamptonin kustannuksella. United voitti viikkokierroksella aikaisen punakortin avustamana peräti 9-0!

Kyseessä oli henkisesti tärkeä voitto, sillä Man Utd oli kompuroinut edellisissä otteluissaan. Viikonloppuna joukkue oli heikompi osapuoli 0-0-tasapelissä Arsenalia vastaan. Tätä edelsi nöyryyttävä 1-2-kotitappio Sheffield Unitedille.

Vierailija Everton pääsee myös otteluun voiton siivittämänä. Toffees haki viikolla 1-2-vierasvoiton aina vaarallisen Leedsin kotiluolasta. Joukkueen menoa piristää myös parantunut kokoonpanotilanne; James Rodriguezin ja Lucas Dignen paluut ovat olleet merkittävä plussa.

Everton on ollut kokonaisuutena hyvässä tuloskunnossa. Vaikka edellinen kotimatsi Newcastlea vastaan olikin outo romahdus, se on ainoa tappio kuuteen otteluun. Edeltävät 13 matsia on vedetty oikein hyvällä 7-3-3-saldolla, vaikka matkalla on ollut useita poissaoloja.

Manchester United on kiistatta kaksikosta vahvempi. Tasoeroa ei ole kuitenkaan paljon, sillä Everton kamppailee tällä kaudella tiukasti jopa Mestarien liigan paikoista. Kun huomioidaan normaalia kapeampi kotietu, Unitedin voittotodennäköisyys jää väkisin selvästi alle 60 prosentin.

Betsataan Everton +0,5 tasoituksella in 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 45 %. Voit myös pelata usein osuvan aasialaisen +1 tasoituksen noin 1,90 kertoimella. Saat sillä rahasti takaisin myös maalin tappiolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *