Randers 1X2

KERROIN

6.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain vakiokupongin täyttyy viime viikkojen tapaan Bundesliigan otteluista. Loppupäässä nähdään kuitenkin muutoksia, sillä 2. Bundesliiga on pudonnut pois ja tilalle on tullut peräti viisi Tanskan pääsarjan ottelua.

Vakiossa on myös tällä viikolla 50.000 euron kesäbonus 13 oikein -tuloksille. Viime viikolla vihjeemme toivat täysosuman! Miten käy tällä kertaa?

Jokaisen kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Leverkusen-Bayern Munchen (15-20-65)

Leverkusen palasi viime perjantaina takaisin voittojen tielle kaatamalla Freiburgin nihkeässä matsissa 0-1. Tätä ennen ’Kusen hävisi yllättäen Wolfsburgille peräti 1-4, mutta tämä näyttäisi olevan vain työtapaturma. Joukkueen saldo on 6-1-1 kahdeksasta edellisestä ottelusta. Bayern murskasi puolestaan Dusseldorfin 5-0. Kyseessä oli jo kahdeksas voitto putkeen ja 15 edellistä liigapeliä on pelattu saldolla 14-1-0. Reilu viikko sitten napattu Dortmund-vierasvoitto myös sinetöi pitkälti mestaruuden. Bayern voittaa matsin lähes kaksi kertaa kolmesta ja kelpaa rajusti alipelattuna loistavaksi varmaksi. Vakiokansalla ei ole joukkueiden tasoero aivan hallussa.

2: RB Leipzig-Paderborn (81-14-5)

RB Leipzig nappasi maanantaina komean 2-4 vierasvoiton hyväkuntoisesta FC Kölnistä. Joukkue loi tukuittain maalipaikkoja ja nousi takaisin 4. sijalle Gladbachin yläpuolelle. Valmentajanero Nagelsmannin joukkue on hävinnyt vain yhden 20 ottelustaan ja onnistunut ainoana myös nappaamaan pisteen Bayern Munchenilta viime kuukausina. Paderborn on sarjan heikon joukkue ja häviää kahdeksan kertaa kymmenestä. Tähän kohteeseen on turha uhrata vaihtomerkkejä, eli tarjolla on maistuva ja osuva ykkösvarma.

3: E. Frankfurt-Mainz (43-26-31)

Frankfurtin nousujohteinen vire jatkui viikolla Bremenin vieraana. Tasainen matsi päättyi jopa 0-3 Frankfurtin voittoon, joka hyödynsi harvat paikkansa hyvin. Joukkue kaatoi viikko sitten myös Wolfsburgin, ja viime ottelut ovat olleet todella hyviä xG:n valossa. Mainz hävisi Hoffenheimille 0-1 tasaisen ottelun. Joukkue on hävinnyt vain 2/6 ja 3/9 edellisestä pelistään ja sitkistellyt hyvin myös laatujoukkueita vastaan. Frankfurtia painaa tässä tiukka reissupeli keskiviikolta, kun taas Mainz sai levätä. Kotietu on myös tällä hetkellä lähestulkoon kotihaitta Bundesliigassa, joten ykkösen todennäköisyys jää maltilliseksi. Koska Frankfurt on pelattu peräti 58%, otamme tylysti ohipelin. X2.

4: Dusseldorf-Hoffenheim (31-27-42)

Dusseldorf oli odotetusti täysin aseeton Bayernin käsittelyssä ja hävisi viikko sitten 5-0. Kyseessä oli vasta ensimmäinen tappio koronabreikin jälkeen, ja Dusseldorf on esiintynyt tasoonsa nähden ihan kelvollisesti. Hoffenheimin hyvä pelivire jatkui viime lauantaina Mainzin vieraana. Joukkue nappasi tiukasta pelistä 0-1 voiton, mikä oli jo toinen peräkkäinen. Tätä ennen Hoffenheim kaatoi FC Kölnin ja olisi ansainnut voittaa myös Paderbornin (0-0 FT) vieraissa. Tasoeroa on vieraiden suuntaan sen verran, että Hoffenheim voittaa yli 40% todennäköisyydellä. Asetelma on lähes identtinen viime viikon Vakion kanssa, jolloin Hoffenheim oli myös selvästi alimerkitty Mainzin vieraana. Jatketaan samalla linjalla eli kakkosesta lähdetään, mutta budjetin salliessa voit ottaa myös tasapelin mukaan.

5: Dortmund-Hertha (74-15-11)

Dortmund toipui nopeasti Bayern-tappiosta ja möyhensi Paderbornin viime sunnuntaina peräti 1-6, kuten pelivihjeemme myös ennusti. Tätä ennen kärsitty kirvelevä 0-1 tappio kärkipelissä kuitenkin tietää sitä, että mestaruus matkaa Muncheniin lähes varmuudella. Dortmund ei voi silti alkaa löysäillä, sillä kolmesta muusta CL-paikasta kamppailee neljä joukkuetta neljän pisteen sisällä. Hertha on ollut loistavassa iskussa ja voittanut koronabreikin jälkeen kolme matsia päästämättä maaliakaan. Tämän lisäksi berliiniläiset hakivat tasapelin myös RB Leipzigin kotiluolasta. Dortmund on silti jättisuosikki, eivätkä Vakion peliprosentit kyllä kannusta yllätysten hakuun. Poimimme täysin oikein pelatun Dortmundin näin ollen varmaksi.

6: Werder Bremen-Wolfsburg (20-25-55)

Kamalan kauden pelannut Werder Bremen on esittänyt vihdoin elonmerkkejä. Joukkue ehti pelata peräti kolme nollapeliä putkeen ennen keskiviikon tappiota Frankfurtille. Ei sekään ollut huono esitys, mutta Frankfurt viimeisteli ottelun lopussa tehokkaasti. Wolfsburg hävisi niin ikään Frankfurtille viime lauantaina 1-2. Joukkue on ailahdellut hieman viime aikoina, mutta kymmenen edellisen matsin saldo 5-3-2 on silti komea. Tasoeroa on todella paljon ”Wolkkareiden” suuntaan, ja Vakion pelaajat näyttävät olevan täysin Bremenin lumoissa. Wolfsburg vie matsin selvästi yli kerran kahdesta, mutta peliprosentit eivät ala edes nelosella. Tarjolla on maistuva varma! Bremeniä hidastaa vielä keskiviikon tiukka matsi.

7: Union Berlin-Schalke (40-29-31)

Sarjanousija Union Berlinin tilanne alkaa huolestuttaa, sillä joukkue valuu koko ajan lähemmäs putoamisviivaa. Union on saanut vain heikon kotitasurin Mainzia vastaan koronabreikin jälkeen ja hävinnyt muut ottelut selvästi. Schalken vire on vielä pykälää surkeampi: joukkue on hävinnyt koronatauon jälkeen kaikki matsit ankealla maalierolla 1-10. Takana on jo 11 voitotonta ottelua saldolla 0-4-7. Schalke tuskin joutuu putoamisvaaraan hyvän alkukauden vuoksi. Vakiossa kohde on pelattu suht oikein, ja merkitään se tukkoon. Kyseessä on kahden heikon joukkueen kohtaaminen, jossa ei tee mieli ottaa kantaa suuntaan tai toiseen.

8: Augsburg-FC Köln (31-25-44)

Augsburg hävisi viime kierroksella odotetusti kovakuntoiselle Herthalle 2-0. Tätä edelsi jo heikko kotiesitys sarjajumbo Paderbornia vastaan, ja ainoa voitto on tullut koronabreikin jälkeen täysin hukassa olevasta Schalkesta. FC Köln on pelannut saldolla 0-2-2 koronatauon jälkeen, mutta joukkue voisi hyvin olla 2-1-1. Kölnillä on ollut tolkuttomasti epäonnea, joukkue on missannut jo kahdessa pelissä rankkarin ja taipui lopulta kivikovan RB Leipzigin käsittelyssä maanantain 2-4 -tappioon. Ei kannata parin tappion hämätä liikaa, sillä Köln on pelannut joulukuun puolivälistä uuden managerinsa kanssa saldolla 8-2-5 ja kuuluu tasoltaan monta pykälää Augsburgia ylemmäs. Vakion peliprosentit ovat aivan pielessä, joten napataan Kölnistä varma. Tasapelin riski on myös varsin pieni, joten luotetaan vieraiden nappaan vihdoin kesän ensimmäisen voittonsa.

Kohteet 9-13 ovat Tanskan pääsarjaa. Kyseessä on runkosarjan viimeinen kierros, jota seuraa erillinen playoffs-vaihe.

9: Nordsjælland-Midtjylland (21-25-54)

Nordsjælland lähtee runkosarjan päätöskierrokselle hyvillä mielin. Joukkue kaatoi Silkeborgin viikko sitten 0-2, mikä oli jatkoa ennen koronabreikkiä alkaneelle hyvälle putkelle. FCN on pelannut kuusi edellistä liigamatsia tappioitta saldolla 5-1-0. Ylivoimainen sarjajohtaja Midtjylland taipui yllättäen kotona Horsensille 0-1. FCM oli epäonninen kun ei saanut paikoistaan maalia. Joukkue lähti koronabreikille mukavassa neljän voiton putkessa maalierolla 9-0, ja kokonaisuutena Midtjylland on ollut Bayern Munchenin kaltainen ”ylikylä” tässä sarjassa. Vakiokansa on ylireagoinut hieman kotijoukkueen hyvään vireeseen. Kyllä FCM on peliprosentteja suurempi suosikki, ja selvästi. Poimitaan vain 45% pelattu vierasjoukkue maistuvaksi varmaksi. Eiköhän sarjajohtajalla ole riittävä motivaatio lopettaa runkosarja voittoon.

10: OB-Esbjerg (53-27-20)

OB hävisi maanantaina AGF:n vieraana ansaitusti 1-0. Joukkue ei ole keksinyt koronatauon aikana uusia lääkkeitä, sillä OB lähti breikille karmeassa vireessä. Odenselaiset ovat pelanneet nyt 10 liigaottelua saldolla 0-4-6, joten paikka alemmassa loppusarjassa on ansaittu. Esbjerg pelasi hyvän kotitasurin Aalborgin kanssa, joka toi myös mukavan pienet peliprosentit viime viikon vakioriviin. Esbjergin xG:n näyttivät tosi hyviltä jo ennen koronataukoa, jolloin joukkue kaatoi jopa FC Kööpenhaminan kotonaan. Esbjerg ei ole siis luovuttanut tämän kauden osalta, ja joukkue voi hyvinkin pistää heikkovireisen OB:n tiukoille. Otetaan ylipelatun kotivoiton rinnalle vain 22% merkitty tasapeli. Jos rahat riittävät, ota myös Esbjergin yllätys mukaan. 1X kattaa kuitenkin 80% todennäköisyyskentästä, joten se riittää hyvin moniin riviin.

11: Horsens-Bröndby (30-26-44)

Horsens vastasi viime viikon pommista voittamalla sarjakärki Midtjyllandin vieraissa 0-1. Mikä parasta, Horsens kaatoi juuri ennen koronataukoa myös kakkossijalla olevan Kööpenhaminan 0-1! Hienoista voitoista huolimatta joukkueen kohtaloksi jää alempi loppusarja. Bröndby otti hallitun voiton SonderjyskE:stä 1-0 ja olisi ansainnut helposti myös toisen maalin. Joukkue on sarjataulukossa hyvin pitkälti tasonsa mukaisella sijalla ja kamppailee UEL-paikoista ylemmässä jatkosarjassa. Ottelu on pelattu Vakiossa täysin oikein, eikä kummallakaan ole erityistä panosta viimeisellä kierroksella. 1_2 tuntuu järkevältä valinnalta tähän kohteeseen. Horsensin yllätystä ei kannata jättää pois kupongilta.

12: AaB-AGF (39-27-34)

AaB pitää hallussaan viimeistä paikkaa ylempään loppusarjaan ja saa sen kyllä itselleen. Vastustaja Randersin pitäisi voittaa FCK vieraissa ja kuroa kiinni 7 maalin etumatka. Tämän todennäköisyys on lottovoiton luokkaa. AaB palasi koronatauolta pelaamalla 1-1 -tasapelin Esbjergiä vastaan. AGF Kaatoi hallitusti OB:n ja pitää sarjan 3. sijaa hallussaan. Joukkue lähti koronatauolle kolmen voitottoman pelin putkessa, joten pikku breikki taisi tehdä hyvää. Esitys OB:n isäntänä oli maanantaina vahva. AGF on perustasoltaan selvästi vahvempi, mutta kotijoukkueella voi olla tässä parempi motivaatio. Vaikka AaB pitää 6. sijansa lähes 100% varmuudella vaikka häviäisikin ottelun. Paras value on ehdottomasti X2, sillä AaB on selkeästi ylipelattu. Kupongilta löytyy kyllä niin monta hyvää varmaa, että tähän kohteeseen on useimmilla varaa valita myös 1X2.

13: FC Köbenhavn-Randers (60-24-16)

FC Kööpenhamina oli varmana viime viikon Vakiossa ja hoiteli Lyngbyn ilman ongelmia vieraissa 1-4. Kyseessä oli kuitenkin vasta toinen voitto viiden liigaottelun aikana, eikä FCK ole missään nimessä ollut Midtjyllandin tasoinen nippu. Randers hävisi yllättäen Hobrolle 0-1, mikä sinetöi käytännössä joukkueen sijoituksen alempaan keskikastiin. Nyt sen pitäisi kaataa FCK vieraissa reilulla marginaalilla ja AaB:n täytyisi samaan aikaan hävitä AGF:lle. Randers on joka tapauksessa kaksikosta 100% motivoitunut. Emme näe Kööpenhaminaa markkinoiden suuruisena suosikkina. Ykkönen on myös Vakiossa rajusti ylipelattu, joten X2 on yksi kupongin parhaista ohipeleistä. Jos budjetti kestää ja haluat osuvamman rivin, niin 1X2 on myös vaihtoehto.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Randers on pelattava, jos saat sille yli 6,25 kertoimen (=100/16).

Pelikelpoisia kohteita ovat mm. Mainz @ 3,70 (32%),Wolfsburg @ 2,08 (55%) ja Randers @ 8,00 .

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:2 Bayern, 2:1 Leipzig, 5:1 Dortmund, 9:2 FCM

Parhaat ohipelit: 3:X2 ohi Frankfurt, 12:X2 ohi AaB

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *