Vakiovihjeet ovat olleet todella suosittuja koko sivustomme historian ajan. Toukokuun viimeinen kuponki (30.5.) keräsi myös paljon lukukertoja – toivottavasti lukijoiden joukossa oli myös lunastajia! Vihjerivillä nimittäin napattiin 13 oikein tulos vain 36 euron kupongilla!

Kyseessä oli erittäin maistuva kuponki, sillä tarjolla oli useita alipelattuja suosikkikohteita. Näistä saatiin hyvä runko, minkä jatkoksi rivistä piti haistella vielä sopivat yllätyskohteet. Mukana oli Saksan futiksen lisäksi myös kaksi ottelua Tanskan pääsarjasta.

vakio 13 oikein tulosvakio 13 oikein tulos

Yllä oleva rivi seurasi vakiovihjettämme lähes sataprosenttisesti. Koska suosikkivarmoja löytyi niin monta, mukaan oli vara ottaa myös X kohteeseen kolme. Alkuperäinen suosituksemme 1_2 olisi osunut myös, sillä Frankfurt voitti ottelun.

Tällä kertaa 13 oikein tulos palautti alavoittoineen mukavat 564,71€. Näennäisestä helppoudesta huolimatta kymmenet tuhannet veikkaajat jäivät nuolemaan näppejään, joten kyllä 13 oikein osumaan aina taitoa vaaditaan. Viidellä huntilla pelaa tämän kokoisia järjestelmiä 15 kierrosta!

Haluatko sinä olla mukana nappaamassa seuraavaa 13 oikein tulosta? Muista siis seurata vakiovihjeitämme joka viikko!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

2 thoughts on “Vakiovihjeillä lunastettiin 13 oikein -tulos!

  1. Juha leino says:

    Hyviä vihjeitä vaikka ei joka kerta paikkaan,mut jännitystä on usealle päivälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *