Chile 1X2

KERROIN

4.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

Copa American pronssiottelu pelataan finaalia edeltävänä iltana, eli lauantaina. Kuten pronssipelille on aina tyypillistä, vastakkain ovat kaksi pettymyksen kärsinyttä joukkuetta.

Lähetimme ennen turnausta postituslistalle Copa America -ennakon, jossa kritisoimme Argentiinan mestaruusmahdollisuuksia. Näkemyksemme osoittautui oikeaksi, sillä maa oli ongelmissa alusta asti.

Argentiina onnistui voittamaan vain Qatarin ja Venezuelan, mutta hävisi selvästi laatujoukkueille eli Kolumbialle alkulohkossa ja Brasilialle puolivälierissä. Leo Messi epäonnistui jälleen Argentiinan paidassa, eikä mies noussut missään vaiheessa esiin.

Suurin purkaus nähtiin puolivälierän jälkeen, jolloin Messi haukkui tuomarityöskentelyn pahemman kerran. Totuus on kuitenkin se, ettei Argentiina näyttänyt missään vaiheessa turnausta erityisen vahvalta.

Chile lähti Copa Americaan hallitsevana mestarina. Maa voitti turnauksen sekä 2015 että 2016, mutta ennakoimme myös Chilelle ongelmia ikääntyneen ”kultaisen sukupolven” vuoksi.

Chile yllätti kuitenkin positiivisilla otteillaan, vaikka maa hävisikin lohkon päätöspelin Uruguaylle. Puolivälierä Kolumbiaa vastaan oli täysin ansaittu voitto, vaikka Chile joutuikin venymään jatkoon rangaistuspotkujen jälkeen.

Puolivälierä Perua vastaan olikin sitten täydellinen romahdus. Ottelu meni penkin alle heti avausjaksolla, eikä Chile saanut missään vaiheessa kunnon kiriä aikaan. Oli aikamoinen shokki, että joukkueen turnaus päättyi tällä tavalla.

Pronssiottelu on aina kahden pettyneen joukkueen kohtaaminen, jossa asennetta on kaivettava esiin pitkään ja hartaasti. Kokoonpanoissa voidaan nähdä lepuutuksia, ja esimerkiksi Messin motivaatio pelaamiseen voi olla kyseenalaista.

Argentiinan ja Chilen välillä ei voi olla tällä hetkellä mahdottoman suurta tasoeroa. Etenkin, jos Argentiinan supertähdet eivät pelaa koko ottelua, koska kyseessä on kuitenkin merkityksetön matsi.

Analyysiriski on valtava tällaisessa ottelussa, joten pidä panokset maltillisena. Chilen voittoa (jatkoajan ja rangaistuspotkujen jälkeen) voi kokeilla pienellä panoksella. Rohkeimmat voivat napata Bethardin Chile 1X2 peräti 4,75 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *