Sittard 1X * WBA-Villa O2.5

KERROIN

3.14
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Fortuna Sittard-AZ: Fortuna +0,5 (1X tuplausmahdollisuus) @ 2,00

Fortuna Sittard ja AZ kohtaavat alkuillan Eredivisie-matsissa klo 19:30.

Kotijoukkue Fortuna on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Joukkue rankattiin ennakkoon yhdeksi putoajakandidaateista, mutta syksy on sujunut kankean alun jälkeen varsin mukavasti.

Sittard voitti vain yhden kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan, mutta tämän jälkeen kurssi kääntyi parempaan. Joukkue on voittanut kolme edellistä kotimatsiaan maalein 3-0, 3-0 ja 3-1. Otteluiden xG-luvut ovat olleet todella vakuuttavia, eikä Fortuna ole ollut huono myöskään vieraspeleissä.

Perjantain vastustaja AZ on ollut perinteisesti yksi Hollannin ns. suurseuroista. Joukkue oli viime kaudella kolmas varsin komealla 22-5-7 saldolla. Tällä kaudella kyse on aivan eri joukkueesta, vaikka riesana ei ole edes UEL-otteluita.

AZ Alkmaar on voittanut vain kaksi edellisestä seitsemästä ottelustaan. Nämäkin olivat hikisiä 1-0 -voittoja sarjan alemman keskikastin joukkueista. AZ:n hyökkäyspään tekeminen ei vakuuta, mistä kertovat joukkueen matalat xG-luvut.

Joukkueiden tasoero ei ole tällä hetkellä vedonlyöntimarkkinan mukainen. Fortuna on ollut loistava edellisissä kotimatseissaan, ja sillä on hyvät saumat puristaa vähintään piste. Voit myös kokeilla Fortunan suoraa voittoa kertoimella 4,10 ja osallistua sillä suoraan Triplaus-kisaan.

PSV-Excelsior: PSV -2,5 @ 1,75

Eredivisien kärkijoukkue PSV saa vastaansa Excelsiorin myöhäisillassa klo 21:45.

PSV ja Ajax ovat dominoineet Hollannin pääsarjaa viime kauden alusta alkaen. Joukkueet voittavat tällä hetkellä yli 80% otteluistaan, ja PSV:n saldo oli ennen viime kierrosta puhdas 13-0-0. Sarjakärki kompastui hieman yllättäen Feyenoordin vieraana häviten ansaitusti 2-1.

Eindhoven säilytti silti sarjan ykköspaikkansa pisteen erolla Ajaxiin. PSV:n kotimatsit ovat olleet jo pitkään todella tylyä katseltavaa. Tämän kauden saldo on 7-0-0 maalierolla 27-1, eli joukkue on hoidellut matsinsa keskimäärin 4-0 FT -lukemin.

Vieraaksi saapuva Excelsior kuuluu Hollannin liigan tasaiseen keskikastiin. Tämä kausi on edennyt täysin odotusten mukaisesti, tosin yhdessä tilastossa joukkue on poikkeuksellisen korkealla. Excelsiorin peleissä on nähty peräti 4,00 maalia per ottelu! Saldoon mahtuu monta rumaa tappiota, esim. 1-7 selkäsauna Ajaxilta kuukausi sitten.

PSV:n ja Excelsiorin tasoero on todella julma. Excelsiorin puolustus on NAC Bredan jälkeen sarjan heikoin, eikä joukkue voi yrittää oikein muuta kuin pitää numerot siedettävinä. Todennäköisin skenaario on PSV:n voitto 4-5 maalilla.

Poimitaan siis peleihin PSV -2,5 maalin tasoituksella kertoimella 1,75. Eli veto osuu, jos PSV:n voittomarginaali on vähintään 3 byyriä. Voit myös hakea -3,5 tai -4,5 tasoituksen korkeammilla kertoimilla.

WBA-Aston Villa: yli 2,5 maalia @ 1,57

Englannin Championshipin kierros käynnistyy kuumalla paikallispelillä klo 22:00.

West Bromwich on yksi Championshipin voittajakandidaateista. WBA putosi Valioliigasta viime kauden päätteeksi, mutta resurssit ovat kunnossa pikaista paluuta varten. Alkukausi on sujunut kokonaisuutena odotusten mukaisesti.

WBA:lla on takana pelillisesti erittäin väkevä jakso. Kolmen voiton putki tosin katkesi maanantaina Brentfordia vastaan epäonniseen tasuriin. Albion olisi voinut johtaa tauolla jo kolmella maalilla, mutta hukkasi jotenkin voiton 90’ tasoitusmaaliin. Joukkueen hyökkäys on sarjan vahvin, ja WBA:n riveissä on monta Valioliigaan kelpaavaa maalintekijää.

Aston Villasta tuli syksyn ensimmäinen manageria vaihtanut joukkue. Kokenut Steve Bruce sai lähteä heikon alkukauden jälkeen, ja nyt joukkue pelaa huomattavasti paremmin tasollaan. Villan hyökkäyspää on WBA:n tavoin sarjan eliittiä, ja manageri Dean Smith saa siitä tehot irti.

Viime lauantaina Villa murskasi jopa sarjan parhaan puolustuksen (Middlesbrough) maalein 0-3. Tätä edelsi 5-5 kotitasuri Nottinghamia vastaan ja 4-2 voitto Birminghamista. Hyökkääjä Tammy Abraham on tehnyt kuusi maalia näissä kolmessa pelissä.

WBA-Villa on kaiken lisäksi paikallispeli. Vastakkain ovat sarjan parhaat hyökkäykset, jotka luovat maalipaikkoja kuin liukuhihnalta tällä hetkellä. Voit poimia kupongille O2,5 tai O3,5 tai jopa O4,5 oman mielen mukaan – value on mainio kaikissa valinnoissa.

Jukurit-Ilves: Ilves @ 2,57

Liigasta löytyy myös yksi hyvä peli-idea tuplauskohteeksi. Lue tarkemmat perustelut tästä linkistä. Ilveksen suoran voiton lisäksi esim. Ilves/X tuplausmahdollisuus on hyvä lisä pienikertoimisten kohteiden jatkoksi tuplaan tai triplaan.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!