Norwich-Swansea O3.0

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain futistarjonnasta nousee esiin kaksi selkeää pelikohdetta. Toinen Englannin Championshipista ja toinen Saksan Bundesliigasta. Tässä ovat perjantain valintamme!

Werder Bremen-Schalke (klo 21:30)

Bundesliigan 25. sarjakierros potkaistaan käyntiin Werder Bremenin ja Schalken kohtaamisella.

Kotijoukkue Bremen oli tipsinä myös kaksi viikkoa sitten edellisessä kotiottelussa, jolloin vastaan asettui Stuttgart. Bremen oli matsissa parempi joukkue, mutta ei pystynyt aivan vaadittavaan ylivoimaan hyökkäyspäässä. Matsi päättyi 1-1, kuten myös viime viikonlopun vieraspeli Wolfsburgia vastaan.

Werder Bremen on perustasoltaan vahva keskikastin seura, mihin myös nykyinen sarjasijoitus viittaa. Joukkue ei ole hävinnyt seitsemään otteluun, eli Bremen on yksi harvoista vuoden 2019 tappiottomista Bundesliigaseuroista.

Samaa ei voi todellakaan sanoa Schalkesta, jonka tilanne on jälleen huolestuttava. Viime kauden Bundesliigan toiseksi paras seura aloitti syyskauden katastrofaalisesti, mutta näytti kääntävän kurssin marras-joulukuussa parempaan.

Schalken syöksy on alkanut uudelleen joulutauon jälkeen: viiden edellisen matsin saldo on 0-1-4 maalierolla 1-12. S04 ei ole tehnyt yhtään osumaa kolmeen otteluun, ja viikko sitten tuli kotona turpaan nousija Dusseldorfilta maalein 0-4.

Bremen on tällä hetkellä ainakin luokkaa parempi joukkue. Schalken tilanne näyttää katastrofaalisen huonolta, ja viime otteluiden xG:t ovat myös erittäin heikkoja. LvBetin tarjous 2,01 kotivoitolle maistuu!

Norwich-Swansea (klo 21:45)

Englannin Championshipin 36. sarjakierros käynnistyy suomalaisittain mielenkiintoisella ottelulla.

Kotijoukkue Norwich johtaa sarjaa kahden pisteen erolla. Canaries on voittanut kolme edellistä ottelua maalierolla 10-3, ja Teemu Pukki on kerännyt jälleen tehopisteitä. Norwichin ainoa tappio edellisen 10 kierroksen aikana on vieraissa kovakuntoiselle Prestonille.

Norwichin tavaramerkkinä on ollut koko kauden ajan runsasmaaliset ottelut. Tästä iso kiitos Teemu Pukille, joka johtaa sarjan maalipörssiä 24 osumallaan. Norwichin otteluissa on nähty 3,31 maalia per peli, ja joukkue on tehnyt myös sarjan eniten maaleja. Kahdeksan edellistä ottelua on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen ja 7/8 näistä otteluista on yli 3,5 maalia.

Vierailija Swansea putosi täksi kaudeksi Valioliigasta, mutta joukkue ei ole ollut missään vaiheessa selkeä nousijakandidaatti. Viikko sitten kaatui heikko Bolton kotona 2-0, mutta tätä ennen Swansea jäi vieraissa jalkoihin Norwichin kilpailijoille Leedsille & Sheffield Unitedille.

Joukkueiden tasoero on tällä hetkellä hyvin selkeä. Swansea on ollut myös heikko reissupeleissään, jotka ovat olleet viime kuukausina runsasmaalisia. Peräti 6/8 edellisestä vieraspelistä on yli 2,5 maalin tuloksia, ja Swansea on päästänyt vähintään kaksi maalia myös 6/8 ottelusta.

Todennäköisin lopputulos on Norwichin runsasmaalinen kotivoitto. Maaliodotus on erittäin korkealla, eikä vedonlyöntimarkkina ole saanut totals-linjoja riittävän ylös. Yli 2,5 maalia @ 1,68 tai aasialainen yli 3,0 maalia @ 2,05 LvBet ovat hyviä valintoja. Voit myös poimia Norwichin team totals- vetoja (esim. yli 1,5 maalia).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!