KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan viikkokierrosta, jonka huippuotteluna nähdään Häckenin ja AIK:n kohtaaminen. Ottelusta on ennakkoon luvassa todella vähämaalinen.

Kotijoukkue Häcken nousi viime vuonna yhdeksi Ruotsin kärkijoukkueista. Se sijoittui sarjassa neljänneksi ja hävisi ainoastaan pisteen Djurgårdenille pronssista. Tällä kaudella Häcken on rankattu jälleen yhdeksi Eurocup-kandidaateista, mutta kausi on alkanut hieman ennakoitua heikommin saldolla 4-2-3.

Häckenin vahvuus on ollut viime kauden tapaan joukkueen puolustuspeli. BKH on päästänyt vain kahdeksan maalia, joka toiseksi vähiten AIK:n jälkeen. Nollapelejä on kertynyt viisi kappaletta yhdeksässä ottelussa. Hyvien tulosten vastapainoksi Häcken on kärsinyt yllättäviä pistemenetyksiä vierasotteluissa.

Vierasjoukkue AIK oli sivustomme pelivihjeenä viime sunnuntaina. Joukkue hoiteli sarjakärki Hammarbyn Tukholman derbyssä maalein 0-1 ja nousi kolmen pisteen päähän piikkipaikasta. AIK:n puolustus on ollut sarjan paras jo parin kauden ajan. Sunnuntain nollapeli oli jo kuudes yhdeksässä ottelussa.

Vastakkain ovat Allsvenskanin kaksi parasta puolustusta. Molemmat pelaavat nollapelejä jatkuvalla syötöllä, mutta hyökkäyspää jää tällä hetkellä monen muun joukkueen varjoon. Ottelun lähtökohta on siis erittäin vähämaalinen.

Häcken on ollut kotonaan tällä kaudella todella hyvä; saldo 3-1-0 ja ainoastaan kaksi päästettyä maalia. AIK tulee tuttuun tyyliinsä puolustamaan tiiviisti, eikä ottelussa varmasti juhlita maalipaikoilla. Vedonlyöntimarkkina on asettanut ottelun varsin vähämaaliseksi, mutta ei missään nimessä riittävästi. Alle 2,5 maalin vaihtoehdolle tarjotaan aivan liian korkeita kertoimia. Poimitaan kupongille in tarjous kertoimella 1,70 (todennäköisyysarvio 66%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!