KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskan-kierros saadaan maanantaina päätökseen kahdella ottelulla. Tukholmassa Hammarby yrittää palata takaisin voittojen tielle sarjanousija Dalkurdia vastaan.

Kotijoukkue Hammarby oli Allsvenskanin alkukauden komeetta. Bajen pelasi 9 ensimmäistä ottelua hurjalla saldolla 8-1-0 ja näytti suorastaan pysäyttämättömältä. Perustasoltaan HIF ei ole kuitenkaan sarjan parhaita joukkueita, joten lopulta edessä oli väistämätön heikompi jakso.

Hammarbyn voitoton putki alkoi Tukohlman derbystä sarjakärki AIK:ta vastaan, jonka joukkue hävisi maalein 0-1. Tämän jälkeen HIF on pelannut vierastasapelit Elfsborgia ja Kalmaria vastaan ja Bajen hävisi myös kotonaan Östersundille maalein 1-2. On myös huomioitavaa, että joukkue menetti hyökkääjä Pa Dibban Kiinan sarjaan viime kuussa.

Vierailija Dalkurd on pelannut tasoonsa nähden aika odotetusti. Joukkue on saanut koko kaudella vasta kaksi voittoa, mutta kolme viimeisintä peliä ovat kokonaisuutena tappioitta. Dalkurd on esiintynyt näissä peleissä hyvin ja tehnyt myös kuusi maalia, jotka ovat yli kolmannes koko kauden saldosta.

Ottelusta on syytä odottaa todella vauhdikasta ja viihdyttävää, sillä Hammarby ja Dalkurd ovat kaksi sarjan runsasmaalisinta joukkuetta. Molempien maalikeskiarvo on huikeat 3,23 per ottelu. HIF on erittäin motivoitunut kahden kotitappion jälkeen, ja toisaalta Dalkurd on myös kauden parhaassa vireessään.

Vedonlyöntimarkkina ei ole saanut maalimääriä riittävän korkealle tässä ottelussa. Poimitaan lapulle aasialainen yli 3,0 maalia mahtavalla 2,08 kertoimella Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 60%). Myös muut totals-rajat kuten 2,5 tai 3,5 maalia ovat markkinoilla hyvin pelikelpoisia.

”Over”-vedon lisäksi myös Hammarbyn voitto riittää hyvin peleihin in 1,61 kertoimella (todennäköisyysarvio 68%). Viime kierrosten kompuroinneille ei kannata laittaa liikaa painoarvoa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!