KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen Ykkösessä pelataan lauantaina neljä ottelua. Pietarsaaressa kovakuntoinen Jaro saa vastaansa ilman tappiota pelaavan vierasjoukkueen.

Kotijoukkue Jaron kausi alkoi hieman nihkeästi. Avauskierroksella kaatui Klubi-04, mutta sen jälkeen Jaro hävisi KPV:lle ja Helsingin IFK:lle selvin numeroin. Kaksi edellistä ottelua ovatkin sitten sujuneet loistavasti.

Jaro käänsi 2-0 tappioaseman 3-5 vierasvoitoksi JJK:n kotiluolassa ja suorastaan murskasi Kajaani 5-0 edellisellä kierroksella. Nämä voitot ovat tuoneet joukkueelle reippaasti itseluottamusta, mutta samalla painaneet Jaron kertoimia alas vedonlyöntimarkkinoilla.

Vierasjoukkue EIF oli pelivalintana myös viikko sitten HIFK:n isäntänä. Tammisaaressa väännettiin jo kauden neljäs tasapeli putkeen ja peräti kolmas tulos maalein 0-0. EIF:n kannalta kyseessä oli jälleen kerran hyvä suoritus, sillä HIFK oli ottelussa selkeä suosikki.

Tätä ennen EIF on taistellut myös vieraspisteen myös KPV:n kotiareenalta. EIF päästää vastustajansa hyville maalipaikoille todella harvoin. Sarjan kärkijoukkueet KPV ja HIFK eivät yhteensä luoneet maaliodotusta kahden EIF-kohtaamisen aikana edes yhden maalin verran.

Jaro on tällä hetkellä rankingissa aavistuksen EIF:n yläpuolella. Tämä tarkoittaa huomattavasti pienempää suosikkiasemaa, mitä markkina ehdottaa. EIF kelpaa +0,5 tasoituksella hienosti peleihin ilta kertoimella 2,23 (todennäköisyysarvio 52%). X2 on mainio peli-idea myös lauantain Vakiossa! EIF on jatkuvasti aliarvostettu markkinoilla, ja joukkueen pelaaminen näyttää kannattavan kierroksesta toiseen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!