KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserienissä käynnistyy kahdeksas ottelukierros. Liigapelien lisäksi joukkueet ovat ahkeroineet viikolla cupissa, mikä aiheuttaa Stabækille ylimääräistä päänvaivaa Kristiansundin vieraana.

Kotijoukkue Kristiansund nousi viime kaudella Eliteserieniin ensimmäistä kertaa seuran historiassa. KBK todisti kuuluvansa maan korkeimmalle sarjatasolle ja sijoittui kauas putoamisviivalta. Kausi 2018 on käynnistynyt hieman nihkeästi, sillä joukkueen saldo on toistaiseksi varsin vaatimaton 1-4-2.

KBK tulee sunnuntain otteluun saldonaan kolme peräkkäistä tasapeliä. Joukkue on esiintynyt otteluissa Bodø/Glimt-kotimatsia lukuun ottamatta aivan kelvollisesti, mutta marginaalit eivät ole olleet Kristiansundin puolella. Keskiviikkona joukkue harjoitteli maalintekoa cupissa kaatamalla alasarjaseura Bergsøyn maalein 0-6.

Vierasjoukkue Stabæk oli sivustomme vihjeenä maanantaina otsikolla: Stabæk ottaa avausvoittonsa Norjan pääsarjassa. STB kaatoi lopulta Lillestrømin täysin ansaitusti maalein 3-2, ja joukkue sai näin ollen kauan kaivatun avausvoitonssa. Stabækin ongelmana on kuitenkin viikolla pelattu cup-ottelu.

Ensinnäkin, joukkue kohtasi Mossin torstaina, mikä tarkoittaa yhtä lepopäivää vähemmän. Toiseksi, Stabæk käytti ottelussa vahvaa kokoonpanoa. Kolmanneksi, cup-ottelu venyi jatkoajalle, joten monet joukkueen runkomiehistä tahkosivat 120 minuuttia.

Kristiansund on jo perustasoltaan aavistuksen parempi joukkue. Nyt KBK saa myös merkittävän rasitusedun, mikä tekee siitä entistä suuremman suosikin. Nostetaan vetoihin todella maistuva Kristiansund 1X2 kertoimella 2,30 ilta (todennäköisyysarvio 52%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!