KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskan jatkuu lauantaina kolmella ottelulla. Mestarien liigan karsintoja pelaava Malmö voi jälleen sortua pistemenetyksiin Eurocup-otteluiden välissä.

Kotijoukkue Örebro on rankingiltaan yksi tasaisen keskikastin joukkueista. Sen kahdeksas sija sarjassa on kokonaisuutena suht ansaittu. ÖSK on tosin palannut MM-tauolta kangerrellen, sillä takana on kaksi tappiota. Ensin joukkue hävisi Elfsborgille kotonaan 1-2, ja tuossa pelissä ÖSK johti ottelua vielä 80 minuutin kohdalla.

Edellisellä kierroksella Örebro sai punaisen kortin jo 23 minuutin jälkeen, joten tuloksena oli suht odotettu tappio IFK Göteborgia vastaan.

Vierasjoukkue Malmö oli vastapelinä viikko sitten, jolloin joukkue kohtasi Östersundin kotonaan. Idea oli hieman sama kuin tälläkin kertaa; Malmön ”uuteen nousuun” oli ylireagoitu, ja ottelu oli tärkeiden Mestarien liigan karsintojen välissä. MFF dominoi tuota matsia, mutta joutui lopulta tyytymään 1-1 tasapeliin.

Malmö selvitti tällä viikolla HJK:n tavoin ensimmäisen CL-karsintaparinsa ilman ongelmia. Nyt vastus muuttuu huomattavasti tiukemmaksi, sillä MFF kohtaa tiistaina CFR Clujn vieraskentällä Romaniassa. Kyseessä on kauden ehdottomasti tärkein ottelu.

Hallitsevan mestarin kotimaan sarjakausi on mennyt totaalisen piloille jo alkumetreillä. Fokus on varmasti tällä hetkellä Mestarien liigassa, sillä Allsvenskanin puolella tuloksilla ei ole juuri nyt suurempaa merkitystä.

Luvassa on väistämättä välikausi, ja Malmön ruorissa on myös uusi päävalmentaja Uwe Rösler. Hän rakentaa loppukauden aikana oman näköisensä avauskokoonpanon.

Jatketaan siis viime viikon tavoin Malmöä vastaan pelaamista. Markkinat tarjoilevat Örebron menestyksestä todella hurjia kertoimia. Ottelun asetelma ei ole lähellekään sama, kuin se olisi ollut esimerkiksi kauden avauskierroksella. Poimitaan vetoihin Örebro +0,5 kertoimella 2,12 ilta (todennäköisyysarvio 58%). Kotijoukkueen muutkin tasoitusvedot tai suora voitto 4,40-4,50 tasoisilla kertoimilla ovat loistavia ideoita.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!