Miesten sprintti (V)

Maastohiihdon Tour de Ski starttaa huomenna Sveitsin Lenzerheidessä jossa luvassa on vapaan tyylin sprintit. Vaikka kyse on Tourin ensimmäisestä etapista on kisa myös samalla maailmancupinosakilpailu.

H2H Skar – Bolshunov

Norjan Sindre Skar on suurelle yleisölle hieman tuntemattomampi nimi mutta mies on rohmunmut menestystä nuorten arvokisoista ja kovana sprintterinä tunnettu norjalainen oli viime kaudella sprintticupissa peräti kolmas. Tänä talvena meno on ollut tahmeampaa ja maailmancupin sprinteistä on tarttunut mukaan Lillehammerin 25. ja Davosin 16. tila. Skar kilpaili pari viikkoa sitten Vuokatin Scandinavia Cupissa ja vei mm. sprintin nimiinsä ja myös distanssimatkoilla irtosi hienot sijoitukset viiden joukkoon.

Venäjän nuori Bolshunov on ollut suoraa sanottuna häikäisevän hyvä ja mies löytyy tällä hetkellä sprintticupin toiselta sijalta ja kun kärkimies Klaebo ei viivalle huomenna asetu on Bolshunov yksi kilpailun voittajasuosikeista. Venäläisen vauhti on todella kovaa eikä nuorella kaverilla ole tapana säästellä joten mitä ilmeisemmin mies nähdään finaalissa myös huomenna mikäli haavereilta vältytään.

Bookkereiden kerroinasettelu on ihmetystä herättävä sillä Skar on jostain syystä nostettu pariin ennakkosuosikiksi. Vedonvälittäjät ovat hieman ylireagoineet norjalaisen esityksiin Scandicupissa joskin taso näissäkin karkeloissa on äärimmäisen kova. Bolshunov lukeutuu papereissamme suosikiksi myös koko tourille ja uskomme että tourille ladannut venäläinen on huomenna kova pala, etenkin norjan Skarille.

 

Pelivihje

Hiihdon MC Lenzerheide: miesten sprintti (v)

H2H Skar-Bolshunov

Bolshunov @2,00

Panos 8/10

 vedonlyöntibonus

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *