Salibandyliiga 13.1

LASB-Salba

Jos on isot pisteet jaossa Kuopiossa on lähtökohdat täysin samat Lahdessa kun Lasb isännöi Rauman Salbaa Lahden Suurhallissa kello 17 alkaen.

Lasb löytyy ennen illan kamppailua sarjataulukon kymmenenneltä tilalta ollen tasapisteissä Welhojen kanssa. Ennen kautta oranssipaitoja uumoiltiin putoamiskarsintoihin. Nämä välttääkseen on seuraavat kaksi ottelua todella merkittäviä. Nuoren joukkueen peli on heitellyt illasta toiseen ja alkukaudesta loistanut maalivahti Kettunen on hieman laantunut huippuvireestään. Suurin tulosvastuu lepää Justus Kainulaisen (18+9) harteilla joskin isoveljet Rasmus (12+11) ja Roope (17+9) antavat tulitukea. Lahtelaiset saavat kasaan hyvät kaksihyökkäysvitjaa mutta näiden takana taso laskee todella paljon eikä esim puolustuksesta löydy Miikka Pentikäisen lisäksi tarvittavaa pallollista osaamista.

Salba löytyy totuttuun tapaan liigan hänniltä ja pitää tällä erää jumbosijaa hallussaan. Raumalaiset ovat kärsineet ikävistä loukkaantumisista kun esimerkiksi joukkueen ykköspakki Rokosa on ulkona loppukauden peleistä. Myöskään kesällä hankitut vahvistukset eivät ole yltäneet odotetulle tasolleen. Tappioista huolimatta Salba on pelannut tiukkoja otteluita häviten esim. TPS:lle 2-4 ja SPV:lle 6-4. Joukkueen tehoista vastaa kova ykköskennttä Jani Lehtoniemen (16+6) johdolla. Tuloksentekijöitä joukkueesta ei liiemmin löydy mutta muut ketjut pystyvät pelamaan kuuluisaa ”nolla-nolla” peliä. Maalilla Teemu Kortelainen on pelastanut raumalaislle tärkeitä pisteitä.

Lasb on nostettu otteluun peräti 60% suosikiksi eikä joukkue ihan näin suurta suosikin asemaa ansaitse. Salba on jo monta vuotta ollut todella hyvä näissä jumbosijojen tärkeissä otteluissa ja joukkueiden keskenäiset kohtaamiset ovat salibandyliigassa nyt tasan 3-3 (varsinainen peliaika). Odotettavissa on todella tasainen vääntö eikä vieraiden voitto olisi missään tapauksessa mikään yllätys.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 13.1

LASB-SalBa

SalBa +1,5 @1,89

Panos 6/10

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *