Lauantain Valioliigakierrokselta löytyy Leicester-Stoke -ottelun lisäksi myös toinen mainio pelikohde. Brightonin ja Swansean välisessä ottelussa luotetaan vieraiden pelivireen jatkuvan.

Walesilaisjoukkue Swansea säilyi viime kaudella Valioliigassa huikean kevätvireensä ansiosta. Tälläkin kaudella joukkueen tie näytti kulkevan vääjäämättä Championship-tasolle, kunnes vuoden vaihteessa suoritettu valmentajanvaihdos muutti kaiken. Sheffield Wednesdayn managerin paikalta saapunut Carlos Carvahal on saanut Joutsenet kirjaimellisesti mahtavaan lentoon.

Swansea on pelannut vuoden 2018 puolella kymmenen ottelua häviämättä niistä yhtään. Puolet näistä on FA Cup -otteluita. Peliesitykset ovat olleet myös mainioita, ja puolustuspää on tiivistynyt alkukauteen verrattuna hurjasti. Edellisellä kierroksella Swansea kaatoi Burnleyn 1-0. Viime lauantain cup-ottelussa se pelasi niin ikään nollapelin manageri Carvahalin entistä joukkuetta (Sheffield Weds) vastaan.

Kotijoukkue Brightonilla on takanaan kolme tappiotonta ottelua. Lauantaina Seagulls pelasi niin ikään FA Cupissa ja kaatoi neljännen sarjatason Coventryn maalein 3-1. Edellisellä Valioliigakierroksella Brighton oli onnekas, kun sen vastustaja Stoke amissasi rangaistuspotkun yliajalla.

Swansea on joukkueista laadukkaampi ja paremmassa iskussa kuin kertaakaan tällä kaudella. Vetoihin kelpaa hienosti Swansea +0,5 (eli X2) Pinnaclelta kertoimella 1,82 (todennäköisyysarvio 61%). Brighton ansaitsee ottelussa vain marginaalisen suosikkiaseman. Maaliodotusarvo on tässä matsissa todella, todella matala. Näin ollen pelimerkit on fiksua tasoitusvedolle, joka kattaa myös erittäin todennäköisen tasapelin.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *