KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan tiistaina kolme ottelua. Vedonlyönnin kannalta mielenkiintoisin matsi nähdään Rovaniemellä, jossa sarjakakkonen RoPS saa vieraakseen jumboseura TPS:n.

Kotijoukkue RoPS on monien yllätykseksi edelleen Veikkausliigan kakkospaikalla. Hurjalla nollapeliputkella kauden aloittanut joukkue hyytyi hieman hyvän alun jälkeen, mutta nyt RoPS on jälleen voittoputkessa.

Viikko sitten sarjakakkonen kaatoi PS Kemin Lapin hegemoniaottelussa 0-1, ja tätä ennen RoPS haki komean vierasvoiton 1-3 Maarianhaminasta. Kolmas voitto tuli kotona Vepsusta maalein 1-0, jolloin RoPS oli myös sivustomme vihjeenä.

Tulosta tulee, ja joukkue on myös tehnyt äskettäin kovan hankinnan: maalitykki Aleksandr Kokko palaa ulkomailta RoPS:n riveihin! Tämän hankinnan avulla RoPS voi taistella hyvin Europaikoista koko loppukauden ajan.

Vierasjoukkue TPS on ollut selvästi Veikkausliigan heikoin joukkue. Hyökkäyspää on ollut odotetun heikko kokeneen Mikko Hyyrysen poistuttua viime kauden päätteeksi. Alkukaudella TPS teki jopa yllättävän paljon osumia, mutta kevään edetessä ottelut ovat muuttuneet hyvin vähämaalisiksi.

Joukkueiden tasoero on tällä hetkellä varsin reipas, ja RoPS on jälleen kerran aliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla. Karkeasti sanottuna RoPS on ollut pelikelpoinen viimeiset kaksi vuotta jokaisessa kotiottelussaan, ja pelimerkkien sijoitus sen suuntaan on myös maksanut. Jatketaan samalla linjalla ja poimitaan RoPSin voitto ilta 1,83 kertoimella (todennäköisyysarvio 63%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!