KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina kahdeksan mielenkiintoista ottelua. Hellas Veronan ja Atalantan kohtaamisesta löytyy loistava pelikohde.

Kotijoukkue Hellas Verona on ollut kauden alkumetreistä lähtien putoamisviivan alapuolella. Tämä ei ole suuri yllätys, sillä Serie B:stä noussut joukkue oli myös ennakkoon yksi sarjan heikoimmista. Hellaksen tilanne on näyttänyt todella huolestuttavalta koko talven, mutta käänne on vihdoin tapahtumassa.

Fabio Pecchian joukot ovat voittaneet kaksi ottelua peräkkäin ja nousseet kahden pisteen päähän sarjapaikan säilyttämisestä. Kaksi kierrosta sitten Hellas kaatoi Torinon maalein 2-1, ja viikko sitten tuli 1-0 voitto Veronan kuumassa paikallismatsissa Chievosta. Etenkin paikallispelin täysi pistepotti oli henkisesti todella tärkeä.

Vierailija Atalanta oli tulessa keskiviikkona, jolloin joukkue kohtasi sarjakärki Juventuksen. Otteluun vihjailtiin alle 2,5 maalin tulosta, eikä ”Vanhan Rouvan” 2-0 voitto tullut yllätyksenä. Atalanta on nykyisin Serie A:n laatujoukkueita ja taistelee tänäkin vuonna Euroopa-liigaan oikeuttavista sijaluvuista.

Atalanta on ottelussa selvä suosikki, mutta joukkueiden tasoeroa on liioiteltu rajusti. Vierasjoukkueella on lisäksi ylimääräistä rasitusta keskiviikon Juventus-ottelusta. Hellas Verona taistelee sarjapaikastaan ja joukkueella on takana kaksi itseluottamusta nostattavaa voittoa.

Kotijoukkueelta ovat sivussa hyökkääjät Alessio Cerci (4 syöttöä) sekä Moise Kean (4 maalia). Atalanta joutuu matsiin ilman puolustaja Gianluca Mancinia, joka lensi ulos viikkopelissä Juventusta vastaan.

Ottelun paras veto on Verona +1 aasialainen tasoitus Pinnaclelta 1,97 kertoimella (todennäköisyysarvio 62%). Saat panoksesi siis takaisin Veronan hävitessä maalilla. Voit myös vaihtoehtoisesti pelata minkä tahansa muun Veronan tasoituksen joltain toiselta bookkerilta. Esimerkiksi maksaa Verona +0,5 vedosta kertoimen 2,63.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *