West Bromwich

KERROIN

2.40
0
pv
0
t
0
min
0
s
Vuosi 2019 käynnistetään tuttuun tapaan brittifutiksella. Tarjolla on myös Vakio heti tammikuun ensimmäisena päivänä, ja tässä meidän näkemyksemme jokaiseen kohteeseen.

Ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Arsenal-Fulham (79-13-8)

Arsenal lähtee Lontoon derbyyn ruma tappio niskassaan. Tykkimiehet saivat kyytiä peräti 1-5 Liverpoolin vieraana, eikä peli ole kulkenut viime aikoina johtuen monista puolustuspään poissaoloista. Fulham otti puolestaan todella tärkeän 1-0 voiton Huddersfieldista lauantaina. Claudio Ranieri on saanut puolustuksen organisoitua paremmin, joten Mökkiläisten maalimäärät ovat laskussa. Arsenal on viime aikojen ongelmistaan huolimatta jättisuosikki. Fulhamin taso ei tahdo riittää kärkijoukkueita vastaan. 86% merkityn ykkösen voi varmistaa suuremmilla kupongeilla

2: Cardiff-Tottenham (15-23-62)

Cardiff yllätti kaikki kaatamalla Leicesterin vieraissa 0-1 lauantaina. Kyseessä oli kauden ensimmäinen vierasvoitto ja itseluottamusta nostattavat 3 pistettä. Tottenhamin bensa hyytyi yllättävään 1-3 kotitappioon Wolvesia vastaan. Joulun ajan kova otteluruuhka vaati veronsa, ja pitkä voittoputki katkesi heikkoon toiseen jaksoon. Tottenhamin kapea rinki ei kestä paljon lepuutuksia, ja luvassa voi olla nihkeä matsi. Otetaan riski ja ohitetaan peräti 77% merkitty vierasvoitto! Jos tämä ei maistu, niin laita kohde vähintään umpeen.

3: Brentford-Norwich (32-27-41)

Brentford pelasi loistavan pelin Birminghamin vieraana 0-0 -tappiosta huolimatta. Bees on alkanut vihdoin parantaa peliään – takana on kolme tappiotonta matsia, vain yksi päästetty maali ja vahvoja esityksiä. Norwich romahti 2-0 ja 3-2 johdoista 3-4 kotitappioon Derbyä vastaan. Teemu Pukki iski kaksi maalia ja siirtyi jaetulle ykköspaikalle maalipörssissä. Norwich on saanut Vakiossa tolkuttoman pelikannatuksen, eikä joukkueen pelivire ole nyt parhaimmillaan. Peräti 66% merkitty vierasvoitto on syytä ohittaa täysin.

4: Sheffield W-Birmingham (30-28-42)

Sheffield Weds jatkoi hyviä esityksiään managerinvaihdon jälkeen. Joukkueen peli on korjaantunut kuin taikaiskusta Jos Lukuhayn potkujen jälkeen. Takana on tasurit kärkijoukkueita Boroa & West Bromwichia vastaan vieraissa. Birminghamin peli kulkee myös mainiosti, sillä joukkue ei ole päästänyt maaliakaan kolmeen otteluun. Lauantain Brentford-peli ei ollut vahva esitys, mutta Birmingham on hiipinyt hyvän syksyn myötä playoffs-viivan tuntumaan. Kohde on pelattu Vakiossa aivan päälaelleen, joten Birminghamin voitto vain 28% kannatuksella on hyvä idea jopa varmaksi asti.

5: Reading-Swansea (28-29-43)

Readingin peli ei ole parantunut managerinvaihdosta huolimatta. Royals ei ole voittanut yhdeksään otteluun, joten uusi manageri Jose Gomes on heti tiukan paikan edessä. Swansea on tasaisessa keskikastissa ilman suurempaa stressiä. Takana on kolme voitotonta ottelua, joiden aikana Swans on hävinnyt kovakuntoiselle kaksikolle Hull & Aston Villa. Kohde on pelattu Vakiossa aivan oikein, eikä asetelma tarjoa suurempia peli-ideoita.

6: Stoke-Bristol C (46-31-23)

Stoken peliesitykset eivät ole vakuuttaneet missään vaiheessa, joten Potters saa pian haudata toiveet pikaisesta paluusta Valioliigaan. Takana on kolme heikkoa esitystä, joiden aikana Stoke on luonut alkukauden tapaan todella vähän maalipaikkoja. Bristol City on puolestaan seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Lauantaina kaatui Rotherham kotona 1-0 erittäin hyvällä esityksellä. Stoke on selvästi ylipelattu Vakiossa, joten ohitetaan 54% merkitty ykkönen. Ottelun maaliodotus on erittäin matala.

7: Nottingham-Leeds (34-32-34)

Nottingham on ajautunut heikkoon jaksoon hyvän alkusyksyn jälkeen. Forest hävisi lauantaina ansaitusti Millwallin vieraana 1-0, ja kyseessä oli jo viides peräkkäinen voitoton ottelu. Leeds kärsi yllätystappion hienossa vireessä olevan Hullin isäntänä. Vihjasimme ottelussa vierasvoittoa peräti 6,65 kertoimella, joka napsahti kivasti kotiin. Tätä ennen LUFC on ollut varsin hyvässä iskussa, mutta joukkueen puolustus päästää liikaa maaleja. Odotettavissa on erittäin tasainen ja vähämaalinen matsi. 45% pelattu Leeds voidaan näistä lähtökohdista ohittaa hyvin. Myös 12 tai 1X2 ovat kelpo valintoja. Paras merkki on 26% pelattu Nottingham.

8: Blackburn-West Bromwich (27-26-47)

Blackburn hyvä alkukausi on kääntynyt täysin päälaelleen. Rovers on hävinnyt kolme matsia putkeen maalierolla 2-7, eikä saldona ole kuin yksi voitto yhdeksästä viimeisestä ottelusta. West Bromwich jäi kotona Sheffield Wedsin kanssa 1-1 -tasapeliin. WBA:n voittoputki katkesi, tosin ykköstykki Jay Rodriguezin 63. minuutin punaisella kortilla oli osansa tässä. WBA on ollut kokonaisuutena vahvassa iskussa viime viikot. Vakiossa vierasvoitto on ylimerkitty sen verran paljon, että haetaan kakkosen rinnalle mukaan vain 15% pelattu Blackburn.

9: Hull-Bolton (58-28-16)

Hull jatko mahtavaa virettään viime lauantaina kaatamalla sarjakärki Leedsin vieraissa 0-2. Kyseessä oli neljäs peräkkäinen voitto. Tigers on pelannut nyt seitsemän matsia putkeen saldolla 5-2-0. Bolton on kerännyt tasapelin ja voiton kahdesta edellisestä ottelustaan Rotherhamia ja Stokea vastaan. Trotters on ollut kokonaisuutena selvästi sarjan heikon joukkue hyvän alkukauden jälkeen. Hullin peliprosentit ovat lähteneet pahasti laukalle joukkueen kuntopuntarin myötä. 82% pelattu ykkönen on selvä ohituksen paikka.

10: Wigan-Sheffield Utd (26-29-45)

Wigan katkaisi lauantaina neljän ottelun tappioputkensa Swansean vieraana, mutta voittoa ei saatu vieläkään tilille. Latics on ajautunut toisen nousijajoukkueen (Blackburn) tavoin pahaan syöksyyn hyvän alkukauden jälkeen. Sheffield Unitedin kone ei näytä sen sijaan hyytyvän. Lauantaina kaatui Blackburn maalein 3-0, ja Blades on ollut koko syksyn yksi sarjan parhaista joukkueista. Tasoero riittää selvään suosikkiasemaan myös vieraissa, mutta 65 prosentin pelikannatus on aivan päätön. Kakkonen on selvä ohipelin paikka.

11: Derby-Middlesbro (43-32-25)

Derby nappasi huikean vierasvoiton Norwichin kotiluolasta lauantaina. Rams nousi 2-0 ja 3-2 -asemasta 3-4 voittoon loppuhetkillä. Kyseessä oli tärkeä pistepotti parin heikomman matsin jälkeen. Middlesbro otti puolestaan 2-0 rutiinivoiton kotona Ipswichistä. Boron kone on yskinyt viime aikoina, mutta joukkueen puolustus on yhä sarjan paras. Luvassa on vähämaalinen matsi, jossa Derby on suht peliprosenttien mukainen suosikki. Kohde ei tarjoa suurempia peli-ideoita.

12: Aston Villa-QPR (49-26-25)

Aston Villa on ollut yksi alkutalven vahvoista suorittajista. Pari kuukautta sitten tehty managerinvaihdos on alkanut tuottaa tulosta, ja Villa on noussut playoffs-viivan tuntumaan. QPR on kauden suurin ylisuorittaja tällä hetkellä. Ärrät on 8. sijalla ja voittanut kolme neljästä edellisestä ottelustaan. Joukkueen puolustus toimii todella hyvin myös sarjan kärkijoukkueita vastaan. Vakiokansa yliarvostaa Villaa aivan liikaa. 63% pelattu ykkönen ohitetaan, sillä X2 toteutuu hieman yli kerran kahdesta.

Voit käyttää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyysarvio. Esim. Aston Villan voitosta pitäisi saada yli 2,04 kerroin (100/49), jotta kohde olisi pelattava. Parhaita ideoita ovat Championshipin puolelta WBA 2,40 @ (47%), Nottingham DNB @ 2,24 Pinnacle (50%) sekä Birmingham @ 2,65 .

Katso tarkemmat analyysit tiistain Valioliigakohteista tästä linkistä.

Parhaat varmat: 4:2, 5:2, 11:1
Parhaat ohipelit: 9:X2, 10:1X, 12:X2Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!