Arsenal-Fulham O3.5

KERROIN

2.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan todella tiivis otteluohjelma jatkuu heti uudenvuoden vaihteessa. Tiistaina pelataan kolme ottelua, joista löytyi myös pari kelvollista pelivalintaa.

Everton-Leicester

Everton ja Leicester kohtaavat jo klo 14:30 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue Evertonin joulukuu oli tuloksellisesti kauden heikon. Toffees voitti ainoastaan yhden seitsemästä ottelusta, ja mukaan mahtui myös pari rumaa tappiota. Viime lauantaina Everton pelasi varsin tasapaksun matsin Brightonin vieraana häviten maalein 1-0.

Joulukuun kohokohta oli 1-5 -vierasvoitto Burnleystä Boxing Dayn kierroksella. Tätä edelsivät rumat tappiot Tottenhamille 2-6 ja Man Citylle 1-3. Tällä hetkellä näyttää ainakin siltä, että Everton-puolustus on tiivistynyt joulun jälkeisistä otteluista.

Leicester hävisi myös lauantaina maalein 0-1. Joukkue kärsi yllätystappion Cardiffille kotikentällään, jota vihjasimme myös lauantain Vakiovihjeessä. Tätä ennen Ketut kaatoivat komeasti Manchester Cityn 2-1 ja Chelsean 1-0 vieraskentällä.

Leicester on muuttunut syksyn 2018 aikana merkittävästi. Maalimäärät ovat lähteneet rajuun laskuun, ja kyseessä on tällä hetkellä yksi Valioliigan vähämaalisimmista joukkueista. Saldona on kymmenen alle kolmen maalin tulosta yhdestätoista edellisestä ottelusta. Ainoa ”over” tuli Manchester Cityä vastaan (2-1), mutta siinäkin Leicester piti jättisuosikin yhdessä maalissa.

Ottelun paras peli-idea löytyy totalsien puolelta. Leicester on tällä hetkellä tiivis paketti, ja samaan aikaan joukkueen oma viimeistely sakkaa. Everton on toki runsasmaalisempi, mutta pari monsteritulosta nostavat maalimääriä paperilla hieman liikaa. Lapulle kelpaa hyvin n alle 2,5 maalia kertoimella 1,85.

Aikainen peli otteluruuhkassa vain kahdella lepopäivällä tukee myös vähämaalista ottelua.

Arsenal-Fulham

Arsenal ja Fulham ottavat toisistaan mittaa Lontoon derbyssä alkaen klo 18:00.

Kotijoukkue Arsenal kärsi lauantaina kauden rumimman tappionsa. Gunners romahti Liverpoolin vieraana 0-1 johtoasemasta 5-1 tappioon. Joukkue oli jo tauolla kolme maalia perässä, ja puolustuspeli muistutti paikoin Wengerin ajan sekoiluja.

Arsenalin puolustus ei ole ollut optimikokoonpanossaan viime aikoina, mikä on vaikuttanut joukkueen esityksiin. Hyökkäyspäässä tehoja sentään löytyy, ja Pierre-Emerick Aubameyang johtaa edelleen Valioliigan maalipörssiä.

Fulhamin puolustuspeli on tiivistynyt selkeästi viime viikkoina. Leicesterin shokkimestariksi luotsannut Claudio Ranieri on saanut joukkueen organisoitua selvästi edeltäjäänsä paremmin. Lauantaina joukkue otti todella tärkeän 1-0 voiton Huddersfieldista Mitrovicin yliaikamaalilla.

Viime viikkojen hyviä tuloksia selittää pitkälti myös otteluohjelma. Fulham on kohdannut joukkueita, joiden hyökkäyspää ei ole erityisen vaarallinen. Mökkiläisten taso ei ole riittänyt tähän asti sarjan laadukkaimpia joukkueita vastaan.

Vihjasimme over-betsiä Arsenalin edelliseen kotiotteluun Burnleytä vastaan – nyt jatketaan samalla linjalla. Gunners-puolustus on pitänyt nollat vain yhdessä edellisestä seitsemästä ottelusta. Fulham on myös repeillyt kärkijoukkueita vastaan, ja nyt sivussa on avauksen vakiotoppari Alfie Mawson sekä keskikentän pohjalla pelaava puolustaja Calum Chambers.

Arsenalilla on varmasti ylimääräistä virtaa näyttää kotiyleisönsä edessä ruman Liverpool-tappion jälkeen – Fulhamin puolustus tuskin kestää mukana. Paras value löytyy taas overin suunnalta, eli vetoihin lähtee in yli 3,5 maalia maistuvalla 2,18 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!