West Ham-Newcastle U2.5

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Spurs-Arsenal O2.5

Burnley (1X2)

Olemme poimineet lauantain Valioliigakierrokselta kolme hyvää peli-ideaa.

Tottenham-Arsenal (klo 14:30)

Valioliigakierros potkaistaan käyntiin todellisella brittifutisklassikolla. Lontoon derby Spurs-Arsenal on aina mielenkiintoinen ja kuuma ottelu.

Kotijoukkue Tottenham tulee matsiin kaksi vierastappiota niskassaan. Spurs taipui viikko sitten yllättäen Burnleyn vieraana ja hävisi keskiviikkona myös Lontoon paikallisessa Chelsealle.

Tottenhamin xG-luvut ovat olleet heikkoja koko alkuvuoden. Joukkue on toisin sanoen saanut onnekkaita pisteitä matkaansa, ja etenkin puolustus on etenkin selvinnyt takaiskuitta aivan liian monta kertaa. Nyt omissa on alkanut soimaan odotetulla tavalla.

Arsenal kaatoi tipsimme mukaisesti Bournemouthin helposti maalein 5-1. Gunners on ollut jo pidemmän aikaa todella kotiriippuvainen jengi, sillä Emirates-stadionilla pisteitä ja maaleja syntyy kovaa tahtia. Vieraissa Arsenal on kuitenkin aivan eri joukkue.

Tykkimiehet voittivat toki Huddersfieldin edellisessä reissupelissään, mutta saldo on 1-2-4 joulukuun alusta lähtien. Peräti 11/13 tämän kauden vieraspelistä on päättynyt vähintään kolmen maalin tulokseen. Vain neljä Valioliigajoukkuetta on päästänyt matkoillaan enemmän maaleja omiin kuin Arsenal.

Tämän saldon lisäksi vierasjoukkueen puolustus on pahasti varamiehinen. Sivussa ovat laitapakit Maitland-Niles, Kolasinac, Bellerin ja Lichsteiner sekä topparit Koscielny ja Holding.

Spurs hävisi edellisen kohtaamisen joulukuussa maalein 4-2, joten Pochettinon miehillä on nyt kana kynittävänä. Heikosti reissaava ja puolustuspään poissaoloista kärsivä Arsenal joutuu varmasti tiukoille. in kerroin 1,65 yli 2,5 maalin tulokselle on erittäin maistuva. Voit myös napsauttaa aasialaisen yli 3,0 maalin betsin kertoimella 2,10.

Burnley-Crystal Palace (klo 17:00)

Kotijoukkue Burnley on ollut erinomaisessa iskussa alkuvuoden ajan. Clarets ehti pelata peräti seitsemän tappiotonta ottelua saldolla 4-3-0 ennen tiistain ottelua Newcastlessa. Tuosta pelistä tuli turpiin maalein 2-0, mutta kyseessä oli varsin tasainen peli kaiken kaikkiaan.

Burnleyn nousun takana on maalivahti Tom Heatonin paluu avaukseen. Heaton on pitänyt joukkuetta pystyssä myös aiempina vuosina. Hänen työskentelynsä tuntuu tuovan itseluottamusta koko joukkueeseen.

Crystal Palace hävisi myös viikkopelinsä, kun Manchester Unitedin nykykunto oli joukkueelle liikaa. Palacella ei ole silti syytä isompaan huoleen, sillä joukkueen tila on tällä hetkellä varsin kelvollinen.

Roy Hodgsonin joukot nappasivat viime lauantaina komean 1-4 voiton Leicesteristä, ja kokonaisuutena viidestä viime pelistä on hävitty vain yksi.

Burnelyn ja Crystal Palacen välinen rankingero on tällä hetkellä hyvin pieni. Palacen etuna on se, että joukkue tuntuu vuodesta toisen keräävän poikkeuksellisen paljon pisteitä vieraskentällä.

Vedonlyöntimarkkina on painunut viime päivinä koko ajan enemmän Crystal Palacen suuntaan. Mielestämme Burnley ansaitsee vähintään marginaalisen suosikin aseman, joten n peräti 2,90 kerroin kotivoitolle on otettava ehdottomasti lapulle!

West Ham-Newcastle (klo 19:30)

Lauantain viimeisenä otteluna nähdään West Hamin ja Newcastlen kohtaaminen. Vierasjoukkue oli mukana tiistain Valioliigatipseissä, kun vihjasimme tuttuun tapaan Harakoiden matsiin underia. Ottelu Burnleyn isäntänä päättyikin maalein 2-0, joten seuraajamme lunastivat jälleen kerran.

Rafa Benitez on taikonut Newcastlen puolustuksen todella pitäväksi alkukauden sekoilujen jälkeen. Joukkue on tällä hetkellä tiivis paketti, mistä on osoituksena mm. kotivoitto Manchester Citystä aiemmin tältä vuodelta. Newcastle on päästänyt kuudessa edellisessä matsissa vain kolme maalia, joten itseluottamus on korkealla.

West Ham taipui viikolla Manchester Cityn vieraana maalein 1-0. Hammers rimpuili minkä pystyi, mutta hävisi lopulta ansaitusti. Kotona on kulkenut huomattavasti paremmin, vaikka joukkuetta ovatkin rasittaneet jatkuvasti useat poissaolot.

Hammers on tunnettu perinteisesti runsasmaalisena joukkueena, mutta tämä ei pidä nykyisin paikkansa. Etenkin, kun ykköstykki Marko Arnautovic ei ole 100% kunnossa ja brassi Felipe Andersonin suurin maalintekohuuma on laantunut.

West Ham on pelannut 5/7 ja 8/12 edellisestä matsista alle 2,5 maalin tulokseen. Kun vastaan asettuu Valioliigan vähämaalisin joukkue Newcastle, niin alle 2,5 maalin tulos on erittäin todennäköinen. tarjoilee todella makeaa 1,89 kerrointa tälle vaihtoehdolle.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!