Gladbach 1X2

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigan paluu koronatauolta on ollut todella virkistävää katseltavaa. Pelitahti jatkuu tiiviinä, sillä ti-ke pelataan myös viikkokierros. Seuraavassa pari poimintaa tiistain otteluista.

Eintracht Frankfurt-Freiburg (klo 21:30)

Eintracht Frankfurtin kausi ei ole jatkunut suotuisissa merkeissä koronabreikin jälkeen. Lauantai-illan myöhäisottelusta tuli odotetusti turpiin Bayernilta (5-2), ja viikko sitten Frankfurt taipui kotonaan Gladbachille maalein 1-3.

Viime vuosina positiivisesti yllättänyt joukkue on ajautunut jo viiden ottelun tappioputkeen. Maalierokin on karmaiseva 4-18. Se on toki sanottava, että Frankfurtin rumat tappiot ovat tulleet pääasiassa sarjan kärkijoukkueita vastaan.

Edellisen viiden kierroksen aikana on kohdattu Bayern, Leverkusen ja Dortmund vieraissa sekä Gladbach kotona – kaikki sarjan top 4 -joukkueita juuri nyt.

Vierailija Freiburg taipui puolestaan sarjajumbo Bremenille lauantaina maalein 0-1. Tämä tappio ei tullut suurena yllätyksenä, sillä vihjasimme Vakiossa Freiburgista ohipelin ja vedonlyönnin puolella alle 2,5 maalia. Tulos oli siis kaikin puolin täydellinen ilmaisetvedot.comin lukijoille.

Tulos oli jatkoa Freiburgin trendille ennen ja jälkeen koronabreikin. Peräti 6/7 joukkueen edellisestä Bundesliigan ottelusta on alle 2,5 maalin tuloksia. Tämä on hämmästyttävä saldo, sillä Bundesliiga on ollut tällä kaudella erittäin runsasmaalinen sarja.

Freiburg on vihdoin helpompi vastus Frankfurtille ja hyvä sauma saada puolustus ojennukseen. Vierasjoukkueen tiivis puolustus pitää todennäköisesti Frankfurtin poissa hyviltä maalipaikoilta, minkä lisäksi ylimääräinen rasitus (vain kaksi lepopäivää) voi hyvinkin näky otteissa.

Betsaamme lauantain tapaan jälleen alle 2,5 maalin tulosta Freiburgin otteluun. Nämä vedot ovat tuottaneet hyvin, joten toivotaan trendin jatkumista. Myös kauden aiempi kohtaaminen päättyi Freiburgin voittoon vain maalein 1-0 FT.

Pelataan ilta alle 2,5 maalia kertoimella 2,25. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 53%.

Werder Bremen-Mönchengladbach (klo 21:30)

Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen sai vihdoin karmean putkensa poikki ja kaatoi lauantaina Freiburgin vieraissa 0-1. Huuhkajista tuttu Moisander johti takalinjoja tuttuun tyyliinsä. Onko Bremenin karmea kausi nyt kääntymässä?

Me emme usko positiiviseen trendiin – ainakaan vielä yhden voiton perusteella. Bremen oli 0-1 -tuloksesta huolimatta pahassa pinteessä ja olisi ansainnut hävitä ottelun xG:n valossa 2-1. Freiburgilta hylättiin myös tasoitusmaali ottelun loppuhetkillä.

Werder Bremenin saldo on voitosta huolimatta 1-1-6 edellisestä kahdeksasta ottelusta. Karmivin trendi on kuitenkin kotiyleisön edessä, jossa Moisanderin joukkue on hävinnyt peräti seitsemän matsia putkeen.

Vierailija Gladbach kärsi puolestaan kirvelevän kotitappion Leverkusenille lauantaina. Gladbach voi sanoa tämän tappion myötä hyvästi mestaruushaaveille, mutta kisa paikasta neljän sakkiin käy edelleen todella kuumana.

Leverkusen-tappio ei ollut kuitenkaan huono suoritus xG:n valossa, emmekä usko Gladbachin tästä suuremmin masentuvan. Viikko aiemmin joukkue nujersi Frankfurtin vieraissa 1-3, ja takana on kolmen voiton putki reissupeleistä.

Werder Bremen hävisi viikko sitten Leverkusenille maalein 1-4, eikä tiistain ottelu suuremmin eroa asetelmiltaan. Tasoero on vieraiden hyväksi todella kova, eikä mikään viittaa Bremenin kääntävän kurssiaan.

Betsaamme Gladbachia in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 62%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *