WBA-Brentford O2.5 * Kasimpasa +1.5

KERROIN

2.16
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kohteista. Kisan ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

West Brom-Brentford: yli 2,5 maalia @ 1,60

Englannin Championshipissa pelataan mielenkiintoinen ottelu klo 22:00.

Kotijoukkue West Bromwich putosi Valioliigasta viime kauden päätteeksi. WBA hakee pikaista paluuta korkeimmalle sarjatasolle, ja kausi on sujunut odotettuun tahtiin. Joukkue kompuroi hieman marraskuussa, mutta takana on nyt kolme voittoa putkeen.

West Bromwich on ollut avauskierroksista lähtien sarjan runsasmaalisin joukkue. Maalikeskiarvo 3,58 on todella korkea, ja WBA on tehnyt sarjassa myös eniten maaleja. Over-betsareilta kiinnostaa myös tieto, että puolustus päästää osumia tasaiseen tahtiin: saldona on yksi ainoa nollapeli 19 ottelun aikana.

Vierailija Brentford on jyrkässä alamäessä, joka sai alkunsa pari kuukautta sitten. Joukkue menetti päävalmentajansa Aston Villaan, ja saldona on vain yksi voitto 12 edellisestä ottelusta. Bees on hävinnyt myös kolme matsia putkeen päästäen otteluissa 3+2+3 maalia.

Tämän ottelun maaliodotus on poikkeuksellisen korkea. Sarjan kovin hyökkäys kohtaa heikossa hapessa olevan Bretnford-puolustuksen. Yli 2,5 maalin tulos on todella osuva kohde tuplauskisaan. Voit myös napata suoraan yli 3,5 maalia kertoimella 2,50 – myös tässä valinnassa on reippaasti valueta.

Levante-Athletic Bilbao: yli 2,5 maalia @ 1,85

Levante ja Athletic Bilbao kohtaavat Espanjan La Ligassa klo 22:00.

Kotijoukkue Levante on sarjassa melko hyvin rankinginsa mukaisella sijaluvulla. Kyseessä on about sijoille 11-15 kuuluva joukkue, joten alkukausi on sujunut odotusten mukaisesti. Takana on seitsemän ottelun putki, jossa Levante on hävinnyt vain yhden ottelun. Mukaan mahtuu mm. vierasvoitto Real Madridista.

Levante on ollut tällä kaudella erittäin runsasmaalinen joukkue. Maalikeskiarvo 3,15 per ottelu on sarjan 3. korkein, ja peräti 9/13 ottelusta on päättynyt yli kahteen maaliin. Levanten kuudessa kotiotteluissa on nähty huimat 24 maalia.

Vierailija Athletic Bilbao rämpii yhä putoamisviivalla saldonaan vain yksi ainoa voitto. Vihjasimme Bilbaota vastaan myös viikko sitten, jolloin Getafe haki odotetusti tasapelipisteen Baskimaalta.

Bilbao ei ole maalimäärissä Levanten tasoinen, mutta joukkueen puolustuspelissä ei ole silti kehuttavaa – koko kauden saldona on yksi ainoa nollapeli.

Ottelussa nähdään hyvin todennäköisesti maaleja molempiin päihin. in tarjous 1,85 kelpaa mukavasti tuplauskohteeksi. Myös Levanten voitto kertoimella 2,85 on mukava value.

Fenerbahce-Kasimpasa: Kasimpasa +0,5 (X2) @ 1,95

Turkin suurseura Fenerbahce kohtaa kauden yllättäjäjoukkue Kasimpasan klo 19:00.

Kotijoukkue Fenerbahce on tuttu nimi myös suomalaisille futisfaneille. Kyseessä on yksi Istanbulin suurseuroista, joka on totuttu näkemään myös Mestarien liigassa. Tämä kausi on ollut kuitenkin täysi katastrofi. Fener on vasta 15. sijalla ja voittanut vain kolme ottelua.

Joukkueen syyskausi lähti heti väärille raiteille, sillä karsiutuminen Mestarien liigan lohkovaiheesta oli kova paikka. Fener hävisi tämän jälkeen kolme liigapeliä putkeen, eikä oikea meno ole löytynyt missään vaiheessa. 13 pelatun kierroksen jälkeen Fenerin paras maalintekijä on tehnyt kolme osumaa, ja toinen heistä (Andre Ayew) on nyt myös loukkaantuneena.

Kasimpasa on ollut pari vuotta yksi Turkin Super liigan keskikastin suorittajista. Joukkue löysi vuosi sitten kultakimpaleen Kiinasta, nimeltään Mbaye Diagne. Senegalilaiskärki saapui seuraan tammikuussa 2018, ja miehen saldona on 26 liigamaalia 30 ottelussa!

Diagne on johdattanut tällä kaudella Kasimpasan jopa sarjan kakkispaikalle. Osumia on syntynyt uskomattomat 14 kappaletta 13 ottelussa. Kyseessä on ylivoimaisesti sarjan paras maalitykki, joka aiheuttaa taatusti ongelmia myös Fenerin puolustukselle.

Fenerbahce pelaa surkeaa kautta, eikä joukkueelle voi tarjota kummoista suosikkiasemaa Kasimpasaa vastaan. Fener on pelannut myös xG:n valossa useita heikkoja kotimatseja. X2 lapulle mainiolla kertoimella!

Tuplauskisaa varten voidaan ottaa myös Kasimpasa +1,5 maalin tasoitus, jolloin WBA-Brentford overin kanssa saadaan yhteiskerroin 2,16.

Tsekkaa myös Liigan pelivihje kohteeseen Tappara-Ässät.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä!

Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna.

Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!