LFC-CIty U2.5

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Katseet kiinnittyvät Anfieldille, jossa hallitseva mestari Liverpool kohtaa Manchester Cityn. Otamme myös kantaa Tottenham-WBA otteluun.

Liverpool-Manchester City (klo 18:30)

Kotijoukkue Liverpoolin synkkä talvi sai jatkoa viikkokierroksella. Jurgen Kloppin alus karahti kiville jo toisessa kotiottelussa peräkkäin. Pool hävisi Brightonille maalein 0-1 ja sai ottelussa vain yhden laukauksen kohti vastustajan maalia.

Liverpool pelasi vuoden vaihteessa todella heikon jakson, jolloin joukkue jäi maaleitta neljä matsia putkeen ja hukkasi parin vuoden tappiottoman kotisaldonsa. Ehti jo näyttää siltä, että West Ham & Tottenham-voitot palauttivat Poolin takaisin raiteille. Näin ei ollutkaan asia.

Vierailija Manchester Cityn tilanne on täysin päin vastainen. Guardiolan joukot etenevät voitosta voittoon vastustamattomalla tavalla. Viikolla Cityn uhriksi joutui Burnley maalein 0-2. City hoiteli matsin vaivatta, eikä edes Kevin De Bruynen poissaolo ollut ongelma.

Burnley-voitto oli jo 14. peräkkäinen Citylle cupit mukaan luettuna. Joukkue on pelannut nyt 21 tappiotonta matsia 18-3-0-saldolla. Mikä on kaikista huikeinta, niin City on pitänyt nollat 16/21 näistä otteluista. Joukkueen puolustus on aivan uskomattoman vahva juuri nyt.

Vastaava ottelu päättyi marraskuun alussa maalein 1-1. City oli tuolloin selvästi nykyistä heikompi ja Liverpool huomattavasti vahvempi. Loukkaantumisten runtelema Pool on nyt, uskomatonta kyllä, jopa selkeä altavastaaja kotikentällään.

Ottelun paras betsi on alle 2,5 maalia – aivan kuten vihjasimme myös viikkopelissä Burnleyn vieraana. City pitää lähes joka matsissa nollat juuri nyt, joten U2,5 on kuin pelaisi joukkueen team totalsia. Tarjolla on myös jatkuvasti hyviä kertoimia under-betseille Cityn otteluihin.

Pelataan alle 2,5 maalia n 2,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 55 %. Tarjolla on siis loistava value.

 

Tottenham-West Bromwich (klo 14:00)

Kotijoukkue Tottenham hakee korjausta kurssiinsa heikon WBA:n kustannuksella. Spurs pelasi torstaina huipputärkeän Lontoon derbyn Chelseaa vastaan. Ottelu päättyi Chelsean voittoon pelivihjeemme mukaisesti. Tottenhamin esitys oli jälleen heikko.

Spursin tilannetta ei auttanut Harry Kanen poissaolo, mutta joukkueen pitäisi pystyä parempaan. Tottenham on hävinnyt kolme matsia putkeen suorastaan järkyttävillä esityksillä. Hieno alkukausi on sulanut totaalisesti. Edes kohuhankinta Gareth Bale ei ole auttanut.

Vierailija WBA pelasi viikolla elintärkeän matsin Sheffield Unitedia vastaan. Allardycen joukot ottivat aikaisen 0-1-johdon, mutta menettivät sen toisella jaksolla. Lopulta Sheffield United kiri ansaittuun 2-1-voittoon. Kyseessä oli iso takaisku WBA:n säilymishaaveille.

Viikko sitten joukkue pelasi myös toista putoajakandidaattia eli Fulhamia vastaan. Tuossakin matsissa oli tarjolla huipputärkeät kolme pistettä, mutta ottelu päättyi 2-2. WBA:n pitäisi kerätä nyt 16 jäljellä olevasta ottelusta ~25 pistettä eli esim. saldo 8-2-6, joka on kyllä aivan toivoton urakka.

Tämä ottelu tarjoaa Tottenhamille mahdollisuuden kurssin oikaisuun. WBA:n moraali lienee kauden pohjalukemissa Fulham- ja Sheffield United -pettymysten myötä. Pelataan Tottenham -1,5 in 2,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *