Mestarien liigan playoffs-vaiheessa on edetty toisiin osaotteluihin. Kaksi tämän viikon ottelupareista on jo pitkälti taputeltu, mutta Spurs-Juventus ja PSG-Real -matseissa on vielä kaikki mahdollista.

Liverpool-Porto

Liverpool lähtee toiseen osaotteluun 5-0 johdossa, joten Jurgen Kloppin miehistö on jo käytännössä lunastanut jatkopaikkansa. Kotijoukkueelta nähdään taatusti rotaatiota, sillä lauantaina odottaa huippumatsi Manchester Unitedia vastaan. Klopp ei varmasti ota turhia riskejä avainpelaajien loukkaantumisten kanssa.

Vierasjoukkueen menestyksestä on tarjolla todella kovia kertoimia. Porto on laatujoukkue, eikä ole tasoltaan paljon perässä heikennettyä Liverpoolia. Ottelua on kuitenkin vaikea arvioida ennen lopullista avauskokoonpanoa. Vedot kannattaa jättää liveen jos mahdollista, ja tutkailla Liverpoolin asennetta alkuminuuteilla.

PSG-Real

PSG:n ja Realin välinen 2. osaottelu on ehdottomasti tiistain kohokohta. Pariisilaiset olivat todella vahvoja Madridissa ensimmäisen puoliajan, mutta Ronaldon 45 minuutilla viimeistelemä ”pukukoppimaali” sekä päävalmentaja Zidanen uhkapeli käänsi lopulta edun espanjalaisille. Realin 1-3 vierasjohto tarkoittaa sitä, että PSG:n jatkosaumat ovat enää 20-25% tasoa.

Kotijoukkueen ongelmana on supertähti Neymarin poissaolo. Kyseessä on tällä hetkellä ehdottomasti yksi maailman parhaista futaajista. Brassitähteä paikkaavalla Angel Di Marialla on todella isot saappaat täytettävänään.

Ottelusta on luvassa vauhdikas matsi, mikä näkyy myös asetetuissa kertoimissa: yli 2,5 maalin vaihtoehdolle on tarjolla vain 1,40 tasoisia kertoimia. Saat todennäköisesti mahtavia tilaisuuksia livestä, kun ottelun loppupuolella PSG (tai Real) riskeeraavat maalia. Molemmat joukkueet pystyvät tappavan tehokkaisiin vastahyökkäyksiin.

Jos et ole vielä in asiakas, sinun kannattaa hyödyntää mahtava bonus: voit lyödä vetoa Real Madridin jatkopaikasta kertoimella 5! Lue tarkemmat ohjeet tästä linkistä.

Manchester City-Basel

Manchester City haki Sveitsistä 4-0 vierasvoiton vakuuttavalla esityksellä, joten keskiviikon toinen osaottelu on lähinnä pelailua. Pep Guardiola tulee varmasti lepuuttamaan avainpelaajiaan, joten kärjessä esim. Gabriel Jesus pääsee todennäköisesti avaukseen.

Luvassa lienee hyvin perinteisen kaavan mukainen esitys, jossa City pitää palloa 75-80 prosenttisesti alusta asti. Basel puolustaa varmasti kunniaansa tässä ottelussa, ja todennäköisin vaihtoehto on kontrolloitu Cityn 2-0/3-0 voitto. Ottelu voi mennä hyvinkin pelailuksi ja loppuvihellyksen odotteluksi toisella jaksolla. Tässä vaiheessa kannattaa hyödyntää alle X maalia -vetoja livestä.

Tottenham-Juventus

Keskiviikon mielenkiintoisin matsi on Tottenhamin ja Juventuksen kohtaaminen. Avausosa näytti menevän Torinossa vahvasti kotijoukkueen komennuksessa, joka iski 2-0 taululle jo kymmenessä minuutissa. Ratkaisuksi muodostui todennäköisesti Higuainin missaama rankkari juuri ennen taukoa. Toisella jaksolla Spurs pelasi loistavasti ja kiri tilanteen tasoihin.

Tottenham on loistavassa pelivireessä etenkin kotonaan Wembleyllä. Sen jatkosaumat ovat tässä kohtaa lähes 70 prosenttia. Jos pelasit kolme viikkoa sitten Tottenhamin jatkopaikasta vihjatun vedon 2,00 kertoimella, taskussasi on herkullinen kerroin.

Juve tarvitsee ottelussa maalin, joten 0-0 tilanne ei riitä vieraille. Kokeneet italialaiset eivät varmasti lähde yltiöpäiseen hyökkäilyyn, vaan odottavat rauhallisesti mahdollisuuksiaan loppuun saakka. Vastakkain on hyvin nuori ja äärimmäisen kokenut joukkue. Varovainen alku ja 0-0 taukotilanne ei yllättäisi. Ottelun maaliodotusarvo on selkeästi näistä neljästä kohtaamisesta matalin.

Myös tässä parissa kannattaa olla hereillä lopun livevetojen kanssa. Turha kuitenkaan odottaa Juventuksen avaavan peliään liian aikaisin, joten panokset kannattaa säästellä esim. 1-0/1-1 tilanteissa viimeiselle kympille. Tarjotuilla kertoimilla kiinnostaa ennen matsia lähinnä alle 2,5 maalin veto.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *